Verzenden en Bezorgen

Je hebt een bestelling geplaatst en dan wil je deze uiteraard zo snel mogelijk ontvangen! De Kleine Ingenieur heeft al het speelgoed dat we aanbieden in de webshop op voorraad, we kunnen je bestelling dus supersnel opsturen!

In het volgende overzicht zie je in één oogopslag welke verzendkosten we rekenen en welke levertijd je kan verwachten.

 

Nederland

 

 

België, Duitsland

 

 

€ 6,95

 

 € 10,-

 

Bestellingen boven € 100,- GRATIS VERZONDEN

 

 Bestellingen boven € 150,- GRATIS VERZONDEN

 

Levertijd 1-2 werkdagen

 

 Levertijd 2-3 werkdagen

 

Let op, dit zijn de gemiddelde levertijden met uitzondering van Nederlandse zon- en feestdagen en zonder oponthoud bij de douane meegerekend. Weet ook dat eventuele douanekosten en invoerrechten voor eigen rekening zijn.

 

Goed Verzekerd

Alle pakketten die verstuurd worden binnen de EU zijn overigens tot een waarde van € 500,- verzekerd. Dus mocht je pakket onverhoopt kwijt raken, dan lost De Kleine Ingenieur dat gewoon op met onze vervoerder. Dit geldt ook voor een pakket dat je retour zendt. Kijk op de “Retour of Ruilen” pagina  hoe je een bestelling retour stuurt.

 

Track & Trace

Als je een bestelling hebt geplaatst, krijg je een e-mail met een track & trace link. Zo kan je volgen waar je pakket zich bevindt en wanneer je het kan verwachten. Is er vertraging in de bezorging? Klik dan even op de track & trace link om de actuele status te bekijken. Is je pakket na 4 werkdagen nog niet geleverd, neem dan even contact met ons op. We lossen het dan zo snel mogelijk op!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »