Speelgoedwinkel Delft

 

Speelgoedwinkel Delft

Speelgoed wordt door veel mensen niet als iets leerzaams gezien. Nu is ook zeker niet al het speelgoed dat verkocht wordt per se op het eerste gezicht leerzaam. Denk bijvoorbeeld aan Lego of Duplo, dit leert uw kind niet meteen iets over elektriciteit of wetenschap, maar dat betekent echter zeker niet dat het niet een positief effect op uw kinderen kan hebben. Als u kinderen met Lego of andere bouwblokken spelen wordt hun ruimtelijk inzicht op de proef gesteld en dat is alleen maar goed. Wij verkopen dan ook onder andere bouwblokken in onze speelgoedwinkel in Delft, maar ook echt meteen educatief en leerzaam speelgoed. Denk daarbij bijvoorbeeld aan knutselpakketten voor uw kinderen die niet alleen maar erg leuk zijn, maar uw kinderen ook echt iets leren over hoe elektriciteit werkt.

Bekijk producten 

Speelgoedwinkel Delft

 

Wat voor educatief speelgoed verkopen wij in onze speelgoedwinkel in Delft?

Er is van alles en nog wat te vinden voor ieder kind dat iets wil weten over wetenschap. Zo verkopen wij bijvoorbeeld pakketten waarmee uw kind een eigen robot, apparaat of kunstobject kan bouwen. Alle materialen en elektronische onderdelen zijn veilig te gebruiken door kinderen, waardoor u zich dus geen zorgen hoeft te maken over eventuele elektriciteit die een rol speelt. Hierdoor kunt u uw kind bijvoorbeeld al op lage leeftijd kennis laten maken met ontwerpen en programmeren. Als u dan ook nog eens herbruikbare materialen gebruikt of iets dergelijks, bent u natuurlijk helemaal goed bezig. Daarnaast is er ook nog ander educatief en leerzaam speelgoed in onze speelgoedwinkel in Delft.

Meer over ons 

 

Cijfer- en rekenspelletjes

Een van de spellen die wij ook verkopen in onze speelgoedwinkel in Delft zijn bijvoorbeeld cijfer- en rekenspelletjes. Alles met wiskunde en getallen vinden wij bij De Kleine Ingenieur sowieso onwijs gaaf, dus dit is iets dat wij dan ook zeker verkopen in onze speelgoedwinkel in Zuid-Holland. Bij dit soort spelletjes kunt u denken aan dingen uitrekenen, patronen ontdekken, goochelen met getallen, 3D-puzzels oplossen en nog veel meer. Voordelen van deze spelletjes zijn natuurlijk het verbeteren van de wiskundige kennis van uw kind, maar ook gewoon logisch nadenken. Vaak helpen onze spelletjes van onze speelgoedwinkel in Delft ook nog eens met het strategisch inzicht van uw kind. Overigens bent u nooit te oud voor onze spellen en dus ook zeker niet voor onze cijfer- en rekenspelletjes. Of u nou kiest voor de Braindice of onze Math Magic Box, u heeft altijd een kwalitatief uitstekend spel in handen.

Neem contact op

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »