informatie over enkele fabrikanten 4M , Brikkon, Crystal puzzle, Goki, Light Stax

4M

4M is marktleider op het gebied van educatief speelgoed. Met als doel 'het leren weer leuk maken' wordt er hard gewerkt om creatieve, innovatieve en kwalitatieve producten te maken. Als het gaat om het design van de verschillende producten, staat de veiligheid tijdens het spelen voorop. De producten worden uitgebreid getest en voldoen hiermee aan de meest recente veiligheidseisen. De gebruiker staat bij 4M in het middelpunt als het gaat om het creëren van nieuw speelgoed. Het merk heeft een ruim assortiment aan producten. Zo kunnen kinderen zich helemaal uitleven met verschillende wetenschappelijke speeltjes. Hierin kunnen ze zelf de wondere wereld van de wetenschap op een verantwoorde manier ontdekken. Ook op het gebied van creatief speelgoed heeft 4M een ruim aanbod om de creativiteit van kinderen uit te dagen. Het merk zorgt ervoor dat kinderen op een leuke manier nieuwe dingen zullen leren en ontdekken.

 

Het houten speelgoed van Brikkon voegt een heel nieuw concept toe aan de wereld van het constructiespeelgoed. Een unieke manier om mooi houten speelgoed te combineren met je eigen LEGO® bouwstenen. Er is keuze uit diverse soorten bouwpakketten die met LEGO® of DUPLO te combineren zijn. Schuif de houten delen in elkaar en gebruik je eigen bouwstenen om op de noppen verder te bouwen. Zo maak je jouw creatie nog mooier, groter en kleurrijker! Met stiften, potloden of verf kun je de houten delen versieren. Laat je creativiteit de vrije loop! De mogelijkheden zijn eindeloos. Na afloop haal je het bouwwerk eenvoudig weer uit elkaar. De houten delen zijn plat op te bergen en nemen daardoor weinig ruimte in. Wat maak jij van Brikkon?

Crystal puzzle,

Ben jij een fanatieke puzzelaar en houd jij ook van glinsterend kristal? Dan is Crystal Puzzel het merk voor jou. Met deze nieuwe puzzeluitdaging is het doel een driedimensionaal kunstwerkje in elkaar te zetten. Stel je hersenen op de proef en ga de uitdaging aan. De puzzels variëren in grootte en moeilijkheid. Kies jij voor een romantisch kasteel van 30 stukjes of ben jij een echte die-hard die gaat voor het stoere piratenschip van maar liefst 101 kleine puzzelstukjes? Met Crystal Puzzel heb je gegarandeerd plezier. Maak de puzzel samen of alleen. Puzzelen kan erg ontspannend zijn na een lange vermoeiende dag. Als de puzzel in elkaar staat is hij stevig genoeg om als decoratiestuk in huis neer te zetten. De transparante stukjes geven in combinatie met lichtstralen een schitterend effect. Met Crystal Puzzel kraak je je hersenen en maak je de mooiste decoraties.

Goki

Goki levert kindvriendelijk, kwalitatief, mooi vormgegeven speelgoed dat gemaakt is van hoogwaardige materialen. De speelgoedmakers bij Goki vinden dat speelgoed moet bijdragen aan de creatieve, motorische en intellectuele ontwikkeling van kinderen. Het speelgoed van dit merk wordt daarom gekenmerkt door een functionele en liefdevolle vormgeving in frisse kleuren. In hun eigen testlaboratorium testen de speelgoedmakers al het speelgoed met de modernste technieken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je kindje gevaar loopt met het speelgoed van Goki. Al het speelgoed is van een hoogwaardige kwaliteit en ook nog eens goed betaalbaar. Aan kwaliteit moet geen groot prijskaartje hangen. Het merk is er voor alle leeftijden. Zo hebben ze voor de allerkleinsten mobielen en blokkenspelen. Voor de wat grotere kinderen zijn er onder andere buigpoppetjes en puzzels. Ontdek Goki snel, want er is nog veel meer voor jouw kleintje.

Light Stax

Wat is een huis zonder lampen, een auto zonder richtingaanwijzer, een vuurtoren zonder licht? LIGHT STAX biedt fans van over de hele wereld een verlichtingssysteem om mee te bouwen. De LIGHT STAX stenen passen naadloos op bouwstenen van andere bekende merken. Je kunt er eigen lichtcreaties mee maken of ze inbouwen in een model van je favoriete merk.LIGHT STAX komen tot leven als je ze verbindt met een USB oplaadbaar 4x4 accusteentje, of een andere verlichte bouwsteen. Hiermee kun je honderden LIGHT STAX tegelijk verlichten. Geen geknoei meer met batterijen, maar eindeloos opnieuw opladen! Met een druk op de knop schakel je tussen drie lichteffecten. LIGHT STAX is beschikbaar in 20 schitterende transparante en gedekte kleuren, in verschillende formaten. LIGHT STAX is een draadloos systeem, maar biedt ook verlengkabels om afstanden te overbruggen en bijvoorbeeld huisjes te verlichten. Naast LIGHT STAX is er ook een grotere versie voor jongere kinderen: LIGHT STAX Junior. Let op: deze twee soorten passen door een verschillende constructie niet op elkaar. LIGHT STAX Junior bevatten krachtige LEDs die oplichten zodra ze in verbinding staan met de USB basis of met een andere verlichte bouwsteen. Zo kun je lichtgevende bouwwerken maken in allerlei vormen en kleuren. De USB basis werkt op batterijen, of op een USB bron, zoals een telefoonlader. Met een druk op de knop schakel je tussen drie lichteffecten. LIGHT STAX Junior is beschikbaar in 8 gedekte kleuren, in verschillende formaten. Bouw met licht en verlicht je bouwwerken. Speelplezier voor grote en kleine kinderen, vanaf 3 jaar! Eén USB basis aangesloten via USB kan honderden LIGHT STAX Junior van licht voorzien.

 

BYOR

 
Waarom BYOR?
 
De wereld waarin onze kinderen opgroeien wordt steeds technologischer. Om kinderen beter te laten begrijpen hoe deze technologie om hun heen werkt is de BYOR-kit ontworpen. De BYOR-kit stelt kinderen in staat om zelf robots of andere elektronische apparaten te ontwerpen, bouwen en programmeren.
 
 
 
Makkelijk in gebruik, snel resultaat
 
De BYOR-kit bestaat uit een aantal verschillende input- en output-onderdelen. Deze onderdelen zijn gemakkelijk met stekkertjes op elkaar aan te sluiten via het Easyboard (brein van de robot). Zodra deze Easyboard van energie wordt voorzien, gaan de aangesloten onderdelen op elkaar reageren. Wanneer er bijvoorbeeld een servo-motor en een knop zijn aangesloten, zal de motor reageren op de stand van de knop.
 
 
 
Vrije vormgeving
 
De onderdelen van de kit zijn makkelijk op kosteloze materialen zoals karton te bevestigen. Met de BYOR-kit zijn kinderen dus helemaal vrij in de vormgeving van hun robot of apparaat. Wanneer je een 3D-printer of lasercutter ter beschikking hebt, kan deze uiteraard ook (onderdelen van) de robot produceren.
 
 
 
Programmeer je eigen robot
 
Wanneer de standaard werking van de Easyboard niet meer voldoet of als er nieuwe functionaliteit nodig is, is de Arduino-compatible chip onder de Easyboard door kinderen zelf te programmeren. Dit gebeurt met de toegankelijke Arduino-software maar is ook met de visuele programmeertaal Scratch eenvoudig te doen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »