Retour of ruilen

 

Bij De Kleine Ingenieur staat fun en plezier centraal… dus ook als je iets wilt ruilen of retour wilt sturen, maken we dit zo makkelijk mogelijk. Op deze pagina kan je lezen hoe je producten retour kunt sturen of kunt ruilen.

 

Retourformulier

Bij je bestelling ontvang je een retourformulier. Doorloop de stappen en stuur het formulier ingevuld op, samen met de producten die je retour wilt zenden. Je retour wordt dan binnen vijf werkdagen afgehandeld. Ben je het retourformulier kwijt, dan kan je hier een leeg exemplaar downloaden:

 

 

Belangrijk om te weten:

  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst van je bestelling, producten retour zenden.
  • Na ontvangst van de retourzending, wordt het retourbedrag binnen 3 werkdagen op je rekening gestort. Geld wordt op het rekeningnummer gestort waar vanaf betaald is.

  • Producten die retour gestuurd worden, dienen in een ongeopende, originele verpakking te zitten, tenzij het een garantie kwestie betreft. Bijvoorbeeld als je een product beschadigd of incompleet ontvangt.

 

Ruilen

Wil je producten ruilen? Dan zend je je originele bestelling gewoon retour en plaats je een nieuwe bestelling via de website. Mocht je verzendkosten op je rekening krijgen omdat je bestelling de tweede keer lager dan € 100,- is, stuur dan een mailtje naar [email protected] en je krijgt de verzendkosten voor je nieuwe bestelling vergoed.

 

 

Wil je meer weten over waar je als koper recht op hebt?

Lees dan de algemene voorwaarden op de website (www.dekleineingenieur.nl/algemene-voorwaarden). De algemene voorwaarden die De Kleine Ingenieur hanteert, zijn gelijk aan die van Thuiswinkel Waarborg. Zo ben je goed verzekerd van een veilige aankoop en een goede afhandeling van retouren en klachten.

 

Feedback

Elke dag zijn wij bezig om onze website nog beter te maken. Als je ideeën of suggesties hebt, dan horen wij dat graag. Ook als er onverhoopt iets niet geheel naar wens is, laat het ons dan alsjeblieft altijd weten! Wij zullen ons uiterste best doen om de best mogelijke oplossing aan te bieden.

Wij waarderen elke feedback om zo onze service en werkprocessen continu te kunnen verbeteren.

Feedback kan je mailen naar: [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »