Proclaimer

Bij de De Kleine Ingenieur houden we van fun en plezier. En daar hoort geen gedoe bij! Dus hebben we geen disclaimer, waarin we aansprakelijkheden afschuiven of uitgebreid uitzonderingen omschrijven. Wij hebben een proclaimer waarin we omschrijven waar we voor staan.

 

Proclaimer

Fun en plezier staan centraal bij De Kleine Ingenieur en dat willen we voor jou ook! Problemen lossen we op, zonder gedoe of lastige vragen. 

De Kleine Ingenieur is verantwoordelijk voor de informatie en inhoud op deze website. We doen ons uiterste best om de informatie juist en actueel te houden en dat alle links op de site goed werken. Desondanks kan er natuurlijk wel eens iets fout gaan…

 

Klopt er iets niet?

Merk je dat er informatie niet correct en/of verouderd is. Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dan kunnen we er meteen iets aan doen. Mail naar: [email protected]

 

Werkt de webshop niet goed?

Er is misschien een technisch probleem. Linkjes die niet goed werken of een formulier dat je niet ingevuld krijgt. Wil je dit aan ons laten weten door er een 'print screen' van te maken en het ons gelijk te mailen? Onwijs bedankt!

 

Foto's op de webshop

Voor onze webshop en onze Facebookpagina gebruiken we originele foto's van de merken waar we speelgoed van aanbieden en foto’s of filmpjes die we zelf hebben gemaakt. Ook gebruiken we foto’s die afkomstig zijn van freelancers en websites zoals Pexels.com of 123RF.com.

Wil je de foto’s of filmpjes delen op social media, dan mag dat, mits je geen commerciële bedoelingen hebt. Een linkje naar onze site (www.dekleineingenieur.nl of www.dekleineingenieur.be) vinden we uiteraard erg sympathiek!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »