Metal techno - Metal techno loader max lader bouwpakket stem speelgoed

Wat een cool bouw pakket! Maak jezelf je stalen lader. Zet de 183 onderdelen zelf in elkaar. Draai de moeren en bouten goed aan met de steeksleutel. Oefen gelijk ook jouw fijne motoriek en logica. Door meerdere set te combineren kun je natuurlijk ook gro

Lees meer...
Aantal: 1

Wat een cool bouw pakket! 189 onderdelen. Maak jezelf je stalen lader. Zet de alle onderdelen zelf in elkaar. Draai de moeren en bouten goed aan met de steeksleutel. Oefen gelijk ook jouw fijne motoriek en logica. Door meerdere set te combineren kun je natuurlijk ook grotere creaties maken naar eigen idee.

Metal Techno is een klassiek bouwsysteem (lijkt op Meccano) op basis van metalen elementen die zijn verbonden door moeren en bouten. In elk pakket zit een boekje met noties betreffende natuurkunde of mechanica en aanvullende informatie over het specifieke model. Door je verbeelding vrij spel te geven en meerdere pakketten te combineren kun je je creativiteit oefenen en een oneindig aantal items bouwen. Dit bouwsysteem ontwikkelt de fijne motoriek en logica.
In het pakket zitten 189 onderdelen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »