intelino - Intellino j-1 Starterspack programmeerbare trein

INTELINO PROGRAMMEERBARE TREIN
Generaties lang groeiden kinderen op met speelgoedtreinen. Intelino is de klassieke speelgoedtrein, opnieuw uitgevonden. De intelligente trein van Intelino biedt kinderen vanaf 3 jaar de mogelijkheid om op een speelse manie

Lees meer...

Wat een gave en moderne trein!! Deze is prima te combineren met de meeste gangbare bestaande (houten)treinsets 

https://youtu.be/25ckuDcDa7o

 

INTELINO PROGRAMMEERBARE TREIN
Generaties lang groeiden kinderen op met speelgoedtreinen. Intelino is de klassieke speelgoedtrein, opnieuw uitgevonden. De intelligente trein van Intelino biedt kinderen vanaf 3 jaar de mogelijkheid om op een speelse manier in aanraking te komen met programmeren.

De Intelino combineert traditioneel speelgoed met slimme, educatieve technologie. De gebruiksvriendelijke treinset leert jonge kinderen de basis van het programmeren, maar is ook voor kinderen vanaf 7 jaar erg uitdagend door het gebruik van de app. De programmeerbare trein kan ook worden gebruikt op standaard, traditionele houten treinsets.
CODEER OP KLEURKNIPSELS
Klik de programmeerblokken op de rails zodat de trein vooraf bepaalde acties kan uitvoeren. Met de meegeleverde programmeerkaart kun je bepalen wat de trein moet doen met 17 codes. Hierdoor kan hij sneller rijden, achteruit rijden, linksaf slaan, 10 seconden stilstaan ​​en de wagen loskoppelen. Hierdoor kunnen zelfs de jongste kinderen de eerste stappen van het programmeren leren.
INTELINO-APP
De Intelino smart train set is ook te programmeren via de app, wat voor extra uitdagingen zorgt. Transformeer je smartphone of tablet naar het dashboard van de trein waarmee je de trein kunt besturen. Daarnaast krijg je realtime feedback van de trein en kun je ook zelf codes aanmaken via de Snap Editor apps.
INTELLIGENTE HARDWARE
Deze intelligente trein maakt gebruik van geavanceerde hardware. De slimme motor wordt aangedreven door een 32-bits ARM-microcontroller met Bluetooth Low Energy-verbinding. De Intelino-trein wordt bestuurd via de magnetische besturing en is verder voorzien van LED-sensoren, accelerometer en snelheidssensor.
KENMERKEN
De Intelino-trein is gemaakt van robuust polycarbonaat dat duurzaam en sterk is. Als de Intelino volledig is opgeladen, kan er meer dan 100 minuten op worden gespeeld voordat de LiPo-batterij moet worden opgeladen. Opladen gaat eenvoudig via de micro-USB-aansluiting. De intelligente trein bevat ook LED-verlichting aan de voor- en achterkant, net als een echte trein.
Bovenop deze intelligente trein vind je een speaker, aan / uit knop en meer led-lampjes. De ingebouwde luidspreker maakt geluiden en kinderen kunnen die geluiden wijzigen op basis van het thema dat ze kiezen in de Intelino-app.

De onderkant is voorzien van slimme led sensoren die de rails scannen op codes. Wanneer een code wordt gedetecteerd, zal deze deze uitvoeren. Het magnetische stuursysteem aan de onderkant zorgt ervoor dat de trein probleemloos soepel over de verschillende soorten rails rijdt. Bovendien kan de Intelino-trein zowel voor- als achteruit rijden.

Inhoud:

• 1x programmeerbare trein.
• 1x treinwagon.
• 20x plastic rails.
• 40x programmeerbare blokjes.
• 1x oplaadkabel.
• 1x quickstartguide, inclusief code kaart.
• 1x stickerset

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »